Cult! our own guilty pleassures ~ Γκε-Γκε

>> Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

hi! hello to my fans! (καιρο τωρα ηθελα να ξεκινησω δημοσιευση με αυτην την ατακα- χεχε)

αλλη μια νυχτα με βρισκει εδω, κλασσικα, μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας αλλα και με μια πολυ ισχυρη επιθυμια να θελω να γραψω οπωσδηποτε κατι, χουσουρι που τωρα τελευταια εχει αρχισει κ παιρνει τα πανω του. - Θα επρεπε αραγε να ανησυχω?- μηπως θα επρεπε περισσοτερο να ανηυσω που μιλαω στον εαυτο μου μεσω της οθονης?- μηπως -μηπως -μηπως... τοσα πολλα ερωτηματα κ ξαφνικα ΕΝΑ.

Τι ειναι cult?
Ερωτηση που επικρατησε της διαμονης μου στη Ναξο πριν κανα μηνα (ναι ξερω νωρις το θυμηθηκα)

Πολλες φορες ακουμε - εγω τουλαχιστον- οτι η ταδε ταινια ειναι cult... θυμαμαι στην Athens Voice να διαβαζουμε με την Μ. για το πιο cult μπαρακι της Ναξου, καθως κ σε παλαιοτερα αρθρα για το πως τεινουν να γινουν διαφορα μαγαζια του Κεραμεικου cult... Φυσικη ακολουθια των πραγματων ειναι να αρχισεις να αναρωτιεσαι.

Ο λαος μας λεει ρωτώντας πας στην πολη ωστοσο αυτη η Cult-City μαλλον δεν ηταν ιδιαιτερα γνωστη μιας κ οι περισσοτεροι δεν ηξεραν συγκεκριμενα να μου πουν ωσπου χθες σε μια απροσδοκιτη συζητηση με εναν παλιο φιλο μου ειπε πως τα X-files ειναι cult. Αυτο ηταν. Ειχε ερθει πια η ωρα κ η στιγμη ο μυθος των cult να απομυθοποιηθει κ να απενοχοποιηθει...

-Σου χει τυχει ρε παιδι μου να δεις καποια ταινια (ή ακομα κ κατασταση) που να ειναι τοσο μα ΤΟΟΟΣΟ τραγικη που να μην ξερεις αν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις? Εε ΑΥΤΟ! ειναι cult
-Χμμ πχ?
-Ρε παιδι μου ο γκουζγκουνης, η Emanouela ειναι cult. Το "η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols" κι αυτο ειναι cult.


τεσπα για να μην τα πολυλογω cult ουσιαστικα ειναι το must see or must be! Γενικα MUST!
Cult ωστοσο ειναι κ το Black sheep (βλ. παλαιοτερες -σχεδον αρχαιες- δημοσιευσεις). Αρα cult ειναι συνωνυμο του trash? Μμμ πολλες φορες Ναι! αλλα cult ειναι, οπως ειπαμε, κ τα X-files που trash δε το λες με τιποτα!
Γενικοτερα ομως cult ονομαζουμε οτιδηποτε ειναι "καμμενο". Burned to the bone sometimes.

-Εε ενταξει τοτε κ γιατι δε το λεμε αμεσως trash να τελειωνουμε?
-Παντα ο κοσμος βαζει ταμπελες, θα βλεπες εσυ κατι που λεγεται trash? (ναι γιατι ειμαι κ γω καμμενος αλλιως δε θα μιλαγαμε αλλα τεσπα)


Οχι η απαντηση ειναι οχι, γιατι ετσι ειναι διατυπωμενα τα πραγματα στη συνειδηση μας. Τι θα καναμε λοιπον? Ολη μερα καθε μερα συνεχως θα τρεφόμασταν με τεχνη? Εδω μπαινει στο παιχνιδι το Cult το οποιο ως εννοια ερχεται να αντισθμισει την ισορροπια στο μυαλο μας. Ειναι η ασχημια για να απολαμβανουμε περισσοτερο την ομορφια. Και το καλυτερο ειναι πως το cult τελικα το οριζουμε εμεις οι ιδιοι, κανενα περιοδικο κανενας δημοσιογραφισκος κ κανενας κριτικος τεχνης δε μπορει να μας "επιβαλει" τι ειναι cult οπως συνηθιζεται με την τεχνη.

Cult ειναι οτι μας εκφραζει, οτι τραβαει η ψυχη μας! οτι μπορουμε απολαύσουμε. Ειναι ολες μας οι πιο βαθειες guilty pleasures μας που για να μην μας πιασουν όλοι στο δουλεμα το λεμε cult και "γουσταρουν" και οι άλλοι


Σχετικα με αυτο το "βλογκ"

Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος οδηγος ή κατι το οποιο θα πρεπει να γνωριζετε για αυτο το χωρο, περα του οτι προκειτε για ενα συνοθυλευμα σκορπιων σκεψεων κ εντυπωσεων (ααα και οτι καθε Παρασκευη βραδυ εχουμε ραντεβού εδώ ;-)

Λατρεμενες ατακες

Keep it classy, never trashy, just a litle nasty...

Η μαθηματικη σχεση που συνδεει τις γυναικες κ τα προβληματα... ειναι αυτη του πολλαπλασιασμου!

Mendokuse.

Συνολικές προβολές σελίδας

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP